Головне меню

Популярні рецепти

Щипанка
Щипанка

Сушені гриби промивають, заливають в каструлі 2 л води і варять до готовності. Зварені гриби нарізують шматочками, а відвар проціджують.

Пшеничне борошно просіюють, замішують тісто на воді з яйцем і руками відщипують від нього маленькі кусочки.

В проціджений грибний відвар кладуть нарізану великими куби­ками картоплю, перець, січені варені гриби, солять і варять 10—12 хв., потім кладуть щипане тісто, дрібно нарізане і підсмажене з цибулею сало і все разом варять до готовності.

На 150 г пшеничного борошна — 600 г картоплі, 1 цибулину, 1 яйце, 50 г сушених грибів, 50 г сала, 2 горошини гіркого перцю.