Головне меню

Популярні рецепти

Куліш на грибному відварі
Куліш на грибному відварі

Промиті гриби варять в 2 л води до готовності і дрібно січуть. Пшоно 2—3 рази промивають у холодній або теплій воді, кладуть у грибний від­вар, варять 10—15 хв., додають картоплю і продовжують варити до готовності. Дрібно посічену цибулю злегка підсмажують на олії, дода­ють дрібно нарізані гриби, смажать ще 3—4 хв., а потім змішують з кулешем і доводять його до кипіння.

Подаючи на стіл, куліш посипають зеленню петрушки.

На 60 г сушених грибів — 1/2 склянки пшона, 800 г картоплі, 2 цибулини, 2,5 лож­ки олії.




Схожі кулінарні рецепти