Головне меню

Популярні рецепти

Кулешик з гарбуза

Кулешик з гарбуза

Гарбуз обчищають, нарізують невеликими кусками, заливають 2 склянками молока або води й варять. Пасерують борошно на вершковому маслі, розводять 4 склянками гарячого молока й 2 склянками води, дають закипіти, кладуть гарбуз і варять 15—20 хв. Після цього суміш протирають крізь сито, солять, додають цукор, 1 склянку гарячого молока, доводять до кипіння, заправляють вершковим маслом і перемішують.

До супу подають нарізану кубиками й підсушену в духовці булку (грінки).

На 800 г гарбуза — 2 ст. ложки борошна, 3 ст. ложки вершкового масла, 4 склянки молока, 2 склянки води, 2 чайних ложки цукру, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти