Головне меню

Популярні рецепти

Кулешик з йоржів

Кулешик з йоржів

На склянку перебраних і промитих перлових крупів додають 3 склянки холодної води, добре проварюють і протирають. У йоржів видаляють кістки, а м'якоть варять до готовності.

З рибних голівок, хвостів, кісток і дрібної риби варять бульйон разом з обчищеними й нарізаними морквою й петрушкою.

Готовий бульйон проціджують, з'єднують з вареними перловими крупами й розігрівають, помішуючи.

Подаючи на стіл, у тарілку з кулешиком кладуть м'якоть йоржів.

На 800 г йоржів і дрібної риби — 1 склянка перлових крупів, по 1 кореню моркви і петрушки, 1 1/2 л води, сіль і перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти