Головне меню

Популярні рецепти

Кулешик з квасолі

Кулешик з квасолі

Перебрану й промиту квасолю заливають холодною водою й залишають на 3—4 год для набухання. Підготовлену квасолю кладуть у каструлю, заливають 4—5 склянками води, додають половину норми моркви, цибулину й варять на малому вогні під кришкою до готовності. Після видалення моркви й цибулі квасолю разом з відваром протирають крізь сито, розводять гарячим молоком, солять, доводять до кипіння й заправляють вершковим маслом.

До кулешику подають нарізану кубиками й підсушену булку.

На 400 г квасолі — 1 морквину, 1 цибулину, 4 ст. ложки вершкового масла, 2 склянки молока, 4—5 склянок води, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти