Головне меню

Популярні рецепти

Куліш з грибами

Куліш з грибами

Гриби промивають, заливають холодною водою (2 л), варять до готовності, відвар зливають, а гриби промивають і дрібно нарізують.

Промите пшоно кладуть у грибний відвар, варять 10—15 хв, додають картоплю й продовжують варити до готовності. Дрібно нарізану, підсмажену на олії цибулю з'єднують з підготовленими грибами, підсмажують ще 3—4 хв, потім кладуть у куліш, перевішують і доводять до кипіння.

Подаючи на стіл, куліш у тарілці посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

На 600 г сушених грибів1/2 склянки пшона, 600 г картоплі, 3 цибулини, 3 ст. ложки олії, 2 л води, сіль, зелень — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти