Головне меню

Популярні рецепти

Квасоля підбивана (Закарпатська кухня)

Квасоля підбивана (Закарпатська кухня)

Квасолю перебирають, добре промивають і замочують на 5—8 го­дин. Після цього квасолю разом з водою, в якій вона замочувалася, кладуть варити і варять майже до готовності, щоб квасоля стала м'якою.

Окремо роблять підбивку. Сметану, молоко та борошно добре пере­мішують, щоб не було грудок і в кінці варіння цією підбивкою заправ­ляють квасолю, додають сіль, перемішують і ще раз доводять до ки­піння.

Гарячу підбивану квасолю наливають у глибокі тарілки і вжи­вають з рогаликом або хлібом.

Витрати продуктів на одну порцію: квасоля 81 г, сметана 40 г, молоко свіже 50 г, борошно 12 г, сіль 4 г, вода 450 г.




Схожі кулінарні рецепти