Головне меню

Популярні рецепти

Картопля підбивана (Закарпатська кухня)

Картопля підбивана (Закарпатська кухня)

Обчищену й нарізану часточками картоплю варять у підсоленій воді до напівготовності і додають лавровий лист.

Окремо роблять підбивку. Сметану змішують з пасерованим бо­рошном, додають трохи червоного молотого солодкого перцю, добре розмішують, заправляють нею картоплю, солять і доводять до кипін­ня. Під час варіння слідкують, щоб картопля не розварилася, збе­регла свою форму. Подаючи на стіл, посипають дрібно нарізаною зеленню кропу.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 267 г, сметана 60 г, борошно 15 г, жир 5 г, сіль 4 г, лавровий лист 0,01 г, перець червоний молотий солодкий 0,03 г, масло вершкове 5 г, зелень кропу 3 г, вода 250 г.




Схожі кулінарні рецепти