Головне меню

Популярні рецепти

Холодник з осетриною

Холодник з осетриною

Шпинат перебирають, миють, варять у невеликій кількості підсоле­ної води і відціджують. Шпинат протирають через сито і кладуть у су­пову миску. Туди ж кладуть 20 варених обчищених ракових шийок, Дрібно нарізані і обчищені від шкірки огірки, дрібно посічену ріпчасту Цибулю, зелень кропу та петрушки, нарізану кубиками варену осетрину.

Все добре перемішують, заливають натуральним хлібним квасом без цукру і виносять у холодне місце.

На 400 г осетрини — 600 г шпинату, 20 ракових шийок, 5 свіжих огірків, 1 цибу­лину, 2 ст. ложки посіченої зелені петрушки і кропу, 6 склянок хлібного квасу.




Схожі кулінарні рецепти