Головне меню

Популярні рецепти

Суп а-ля палоц (Угорська кухня)

Суп а-ля палоц

1 - кг баранини (лопатка 1 / 4 л сметани або задня нога)

50 г свинячого жиру

300 г цибулі

150 г квасолі

150 г картоплі

10 г червоного перцю

1 / 4 лаврового листа

5 г кмину

сіль

250 г цибулі 300 г сметани сіль, червоний перець, кріп, часник

1 кг квашеної капусти 1 кг копченої грудинки 250 г Дебреценський ковбаси 100 г копченого сала з прошарком м'яса

Квашену капусту варять в 2 л води разом з копченою грудинкою, дрібно нарізаною цибулею, розтертим часником і нарубаним кропом. Коли грудинка звариться, її виймають з супу. Дрібні шматочки копченого сала підсмажують на сковороді разом з нарізаною кружальцями ковбасою і з невеликою кількістю червоного перцю кладуть в суп. Потім суп заправляють сметаною, добре перемішаної з мукою і опускають у нього нарізану шматочками грудинку. Перед тим як подавати, суп кілька хвилин кип'ятять.

Дрібно нарізану цибулю підсмажують в жирі, посипають його паприкою, кладуть промите і нарізане кубиками м'ясо, потовчений або розім'яту кмин і лавровий лист і варять все це на слабкому вогні. Потім нарізані ромбиками стручки квасолі і кубики картоплі варять окремо в підсоленій воді. Коли м'ясо готове, до нього додають квасолю і картоплю, підливаючи воду, в якій їх відварювали, поки не буде досягнута потрібна густота гуляшу. Перед тим як подавати, суп заправляють сметаною, добре перемішаної з невеликою кількістю борошна.




Схожі кулінарні рецепти