Головне меню

Популярні рецепти

Суп із стручкової зеленої квасолі (Угорська кухня)

Суп із стручкової зеленої квасолі

600 г стручкової квасолі

60 г вершкового масла

200 г моркви і корінців

петрушки

200 г сметани

50 г борошна 50 г цибулі

хороша щіпка рубаною зеленої петрушки

Очищену від жилок і нарізану ромбиками стручкову квасолю варять у підсоленій воді з морквою та корінцями петрушки, нарізаними кружечками. До борошна, підсмаженої з вершковим маслом до золотистого кольору, додають цибулю і петрушку, а утворену масу потроху розводять в киплячому відварі.
Потім все потрібно гарненько закип'ятити і заправити перцем, сметаною і оцтом.
На самому початку варіння в каструлю можна покласти 1 кг телячих кісток і додати для смаку трохи часнику.




Схожі кулінарні рецепти