Головне меню

Популярні рецепти

Курячий суп а-ля Уйхази (Угорська кухня)

Курячий суп а-ля Уйхази
Курка вагою близько 2 кг 2 шт.
коріння селери 1 морква
1 корінець петрушки
100 г печериць
20 г солі
5-6 горошин чорного перцю
зелень петрушки і імбир
Випатрану, вичищену і промиту курку обробляють на частини в суглобах. Отримані шматки «білять», занурюючи їх у холодну воду, яку доводять до кипіння, а потім виливають і обполіскують шматки холодною водою. Потім їх знову кладуть у каструлю, вливають в неї 1 л холодної води, доводять до кипіння, знімають піну і продовжують варити на слабкому вогні.
Очищені овочі та печериці нарізують, як для овочевого супу, і опускають в суп, коли м'ясо зварилось наполовину, додавши в нього солі і спецій (перець, петрушка, імбир), загорнутих в чистий марлевий мішечок. Суп потрібно варити на слабкому вогні до тих пір, поки м'ясо не стане ніжним.
Коли м'ясо повністю звариться, суп заправляють звареною в підсоленій воді вермішеллю. Вермішель можна купити або приготувати за рецептом № 11. Суп подають в суповій мисці, вийнявши попередньо мішечок зі спеціями. (Цю страву можна приготувати і без печериць.)




Схожі кулінарні рецепти