Головне меню

Популярні рецепти

Крем-суп з гарбуза - рецепт з фото
Крем-суп з гарбуза
Я все більше і більше закохуюсь в гарбуз - у мене нарешті дійшли руки і до супів з цим чудовим овочем (чи все ж ягодою?). Краса цього супу в тому, що він виходить ніжним і ... вершковим навіть без додавання вершків. Апельсиновий сік надає супу ледь вловимий кислинку, яка відмінно підкреслює смак і робить його завершеним.




Інгредієнти:
50 г вершкового масла
1 невелика цибулина
1 ст.л. дрібно нарубаного свіжого імбиру
2 зубчики часнику
1 кг м'якоті гарбуза (я використовувала грушовидний гарбуз)
60 мл свіжого апельсинового соку
сіль і мелений перець за смаком
сметана і гарбузове насіння для подачі

Дрібно рубаємо
цибулю і часник. Гарбуз нарізаємо невеликими кубиками.

У каструлі
розтоплюємо вершкове масло. Кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, близько 2 хвилин.
Додаємо часник, імбир і гарбуз. Смажимо, помішуючи, 6-8 хвилин.
Вливаємо 1 літр води, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо до м'якості гарбуза, близько 20 хвилин.

Пюріруем
суп за допомогою блендера. Вливаємо апельсиновий сік, додаємо сіль і перець за смаком, перемішуємо.
Подаємо зі сметаною і гарбузовим насінням за бажанням.
Смачного!
Джерело:  vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти