Головне меню

Популярні рецепти

Мінестроне - рецепти з фото
Мінестроне

Мінестроне - це італійський овочевий суп. Готується з овочів по сезону - це можуть бути цукіні, солодкий перець, різні види капусти, морква, картопля, селера і багато-багато іншого. Крім того, в мінестроне додається паста і бобові (найчастіше квасоля). В ідеалі суп вариться на овочевому бульйоні, але курячий або м'ясний варіанти теж можливі.


Орієнтовний час приготування: 1 година

Інгредієнти
:
1 середня червона цибулина
2 середніх моркви
1 великий стебло селери
1 / 8 ч.л. гострого червоного перцю
1 ч.л. нарубаного свіжого розмарину (або 1 / 2 ч.л. сухого)
450 г томатів у власному соку
1 велика картоплина
1 середній цукіні (близько 200-250 г)
400 г консервованої квасолі
200 г стручкової квасолі
100 г сухої короткої пасти
1 зубчик часнику
тертий пармезан і тонко нарізаний базилік для подачі
сіль за смаком

Цибулю, моркву і селеру
рубаємо не дуже дрібно.

Картоплю і цукіні
нарізаємо кубиками. З квасолі зливаємо рідину, промиваємо і даємо стекти. Стручкову квасолю нарізаємо на невеликі шматочки.

У каструлі
на вогні трохи нижче середнього розігріваємо 1 ст.л. оливкової олії. Кладемо цибулю, моркву і селеру, додаємо розмарин, гострий перець, 1,5 ч.л. солі і 0,25 ч.л. чорного меленого перцю. Смажимо, помішуючи, поки цибуля не почне ставати золотавим, близько 5-8 хвилин.
Додаємо розім'яті томати разом із соком.
Готуємо близько 1 хвилини, поки рідина злегка не увариться.

Додаємо
картоплю, цукіні, консервовану квасолю.
Вливаємо 1,7 літра води або бульйону (овочевого або курячого), доводимо до кипіння. Додаємо зелену квасолю. Зменшуємо вогонь і варимо суп, поки овочі не стануть м'якими. Приблизно за 10 хвилин до готовності овочів додаємо пасту.

Вимикаємо вогонь
, додаємо в суп натертий часник і тонко нарізаний базилік до смаку. Перемішуємо і даємо постояти під кришкою близько 5 хвилин.

Подаємо з тертим пармезаном.
Смачного!
Джерело: vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти