Головне меню

Популярні рецепти

Крем-суп з брокколі та печериць - рецепт з фото
Крем-суп з брокколі та печериць
Крем-суп з брокколі та печериць

Відразу попереджаю коментарі з приводу неапетитно виду супу на картинці. Особисто мої смакові очікування це блюдо перевершило більш ніж. Кількість часнику можна варіювати залежно від пристрасті до оному - особисто я люблю погостріше, тому до заявленого кількості додала ще трошки.


інгредієнти:

200 г брокколі
200 г печериць
2 зубчики часнику
30 г вершкового масла
200 г молока або вершків 10%
сіль і мелений перець за смаком
Крем-суп з брокколі та печериць
Брокколі відварюємо в підсоленій воді до м'якості.
Крем-суп з брокколі та печериць
Печериці розрізаємо на четвертинки і варимо в тому ж бульйоні протягом 5-7 хвилин.
Крем-суп з брокколі та печериць
Відварені інгредієнти, розм'якшене масло, часник, молоко і половинку склянки бульйону, що залишився від варіння, звалюємо в чашу блендера й подрібнюємо до отримання однорідної маси.
Крем-суп з брокколі та печериць
Доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і подаємо.
Крем-суп з брокколі та печериць
Прємного апетиту!



Схожі кулінарні рецепти