Головне меню

Популярні рецепти

Суп з лисичок - рецепт з фото
Суп з лисичок Суп з лисичок

Хтось недавно скаржився на те, що у мене в блозі замало рецептів перших страв. Оперативно виправляюся. Сьогодні будемо готувати суп з лисичок - досить легкий для шлунка і простий у приготуванні.
Ситність страви можна регулювати, замінивши звичайну воду на м'ясний бульйон. Загалом, хто шукає, той знайде. Ловимо останні моменти сезону лисичок ...

Інгредієнти на 3 літри води:

500 г лисичок
4 середніх картоплини
1 морква
невеликі цибулини
сіль і перець за смаком
Суп з лисичок
Лисички миємо, ріжемо і відварюємо протягом 5 хвилин у підсоленому окропі.
Суп з лисичок
Зливаємо воду, заливаємо нової (або бульйоном), солимо за смаком, ставимо на середній вогонь і варимо ще 10 хвилин. Картоплю нарізаємо як на звичайний суп.
Суп з лисичок
Закидаємо в каструлю і варимо практично до повної готовності. Моркв тремо на крупній тертці, цибулю дрібно ріжемо. При бажанні їх можна обсмажити на рослинному маслі, але я цього не роблю.
Суп з лисичок
Відправляємо цибулю і моркву в каструлю, варимо до готовності.
Готовий суп можна заправити сметаною і / або часником.
Суп з лисичок
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти