Головне меню

Популярні рецепти

Суп-пюре з цвітної капусти - рецепт з фото
SUP-PYURE IZ TSVETNOĬ KAPUSTY
Суп-пюре з цвітної капусти

Ну і ще один суп-пюре вам.
Дуже смачний, правда і простий, як і більшість інших супів-пюре. Якщо готувати на овочевому бульйоні - виходить одночасно пісне і вегетаріанське блюдо.

Крім (або замість) сухариків, в суп можна покласти смажений бекон, тертий сир, рубану зелень, сметану, збиті вершки несолодкі та ін.

Інгредієнти на 4 порції:

1велика голова цвітної капусти (близько 1 кг, можна використовувати заморожену)
1 середня цибулина
1,2-1,4 л овочевого або курячого бульйону
сіль і мелений чорний перець за смаком
3 ст.л. оливкової олії
половина вчорашнього багета або 6 скибочок білого хліба тостового

Цибулю нарізаємо півкільцями, цвітну капусту ділимо на суцвіття.

У каструлі з товстим дном на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л.
рослинного масла. Кладемо цибулю і капусту. Смажимо, помішуючи, близько 10-12 хвилин.
SUP-PYURE IZ TSVETNOĬ KAPUSTY
Поки смажаться овочі, нарізаємо кубиками хліб. На деко наливаємо оливкове масло і кладемо хлібні кубики. Солимо і перчимо до смаку, перемішуємо. Відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку і тримаємо до хрусткого стану і золотистого кольору. У процесі пару раз перевертаємо.
SUP-PYURE IZ TSVETNOĬ KAPUSTY
У каструлю з овочами вливаємо бульйон і доводимо до кипіння. За допомогою блендера робимо пюре.
SUP-PYURE IZ TSVETNOĬ KAPUSTY
Якщо ви хочете добитися тонкої і ніжної констистенції, додатково протріть суп через дрібне сито.
Наливаємо суп у миски, посипаємо сухарями і подаємо.
SUP-PYURE IZ TSVETNOĬ KAPUSTY
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти