Головне меню

Популярні рецепти

М‘ясний суп з макаронами і базиліком - рецепт з фото
MYASNOĬ SUP S MAKARONAMI I BAZILIKOM
М‘ясний суп з макаронами і базиліком

Пропоную вам приготувати завтра суп - ніжно зігріваючий, ідеально насичує і просто непристойно смачний. Він заново відкрив для мене категорію супів з фаршем - до нього я ставилася до меленого м'яса в супі як мінімум холодно.

Макарони для цього супу ви можете використовувати практично будь-які - головна умова, щоб макаронина вміщувалася в ложку ну і, відповідно, в рот за один захід
Базилік можна замінити на іншу зелень, але з ним смак виходить найбільш гармонійним і повним.

Інгредієнти на 6-8 порцій:

2 літра курячого, м'ясного або овочевого бульйону
1 ст.л. сушеного базиліка
800 г томатів у власному соку
600 г свинячого фаршу крупного помелу
1 велика цибулина
1 велика морква
3 зубчики часнику
120 г сухих макаронів
сіль за смаком
свіжий базилік і тертий пармезан для подачі

Дрібно рубаємо цибулю і часник. У сотейнику на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо цибулю, моркву і часник, смажимо, помішуючи, близько 3-4 хвилин.
MYASNOĬ SUP S MAKARONAMI I BAZILIKOM
Додаємо фарш і смажимо, розбиваючи лопаткою грудочки, близько 6-7 хвилин, поки м'ясо не втратить рожевий колір.
MYASNOĬ SUP S MAKARONAMI I BAZILIKOM
Перекладаємо фарш в каструлю, додаємо розім'яті томати разом з соком, бульйон сушений базилік і сіль за смаком.
MYASNOĬ SUP S MAKARONAMI I BAZILIKOM
Доводимо до кипіння, додаємо макарони і варимо до готовності, близько 15-20 хвилин.
При подачі посипаємо нарубаним свіжим базиліком і сиром.
MYASNOĬ SUP S MAKARONAMI I BAZILIKOM
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти