Головне меню

Популярні рецепти

Суп із свинини з грибами і горошком - рецепт з фото
SUP IZ SVININY S GRIBAMI I GOROSHKOM
Суп із свинини з грибами і горошком

Цей суп має дуже насичений смак за рахунок того, що вариться з м'яса на кісточці. Супи такого плану за визначенням більш ароматні й насичені, ніж будь-які інші. Але є у них і один мінус - щоб зварити смачний суп на кісточці, в запасі краще мати хоча б пару годин.

Орієнтовний час приготування:
1:00 45 хвилин

Інгредієнти на 4 порції:

500 г свинини на кісточці
1 лавровий лист
10 горошин чорного перцю
1 велика цибулина
2 середніх моркви
2 великих стебла селери
1 ст.л. томатної пасти
400 г печериць
½ ч.л. сухого майорану
300 г замороженого або свіжого зеленого горошку
Сіль і мелений чорний перець за смаком

Кладемо м'ясо в каструлю. Додаємо лавровий лист і перець-горошок, вливаємо 1,5 літра води, солимо до смаку. Доводимо до кипіння на сильному вогні, потім зменшуємо полум'я і варимо м'ясо під кришкою, поки воно не почне відставати від кісток, близько 60-90 хвилин.

Поки вариться м'ясо, нарізаємо тонкими пластинками печериці. У сковороді розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла, кладемо гриби, додаємо майоран і смажимо, помішуючи, близько 3-4 хвилин.
SUP IZ SVININY S GRIBAMI I GOROSHKOM
Перекладаємо гриби на тарілку.

Нарізаємо дрібними кубиками моркву, цибулю і селеру. Обсмажуємо на рослинному маслі на середньому вогні до м'якості, близько 8-10 хвилин.
SUP IZ SVININY S GRIBAMI I GOROSHKOM
Додаємо томатну пасту і смажимо, помішуючи, ще близько 1 хвилини.
SUP IZ SVININY S GRIBAMI I GOROSHKOM
Відставляємо в сторону.

Готове м'ясо виймаємо з бульйону і даємо трохи охолонути. Нарізаємо на невеликі шматочки.

У гарячий бульйон кладемо обсмажені овочі та гриби, додаємо горошок. Даємо закипіти й варимо близько 5-7 хвилин. Повертаємо в каструлю м'яса, прогріваємо протягом 1-2 хвилин і знімаємо з вогню.
SUP IZ SVININY S GRIBAMI I GOROSHKOM
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти