Головне меню

Популярні рецепти

Томатний овочевий суп - рецепт з фото
Томатний овочевий суп
Томатний овочевий суп

Ситна складова в цьому супі - макарони, які, в принципі, можна або виключити, або замістити невеликою кількістю крохмалистих овочів - картоплі чи пастернаку



Інгредієнти на 8 порцій:

1 велика цибулина
2 великих стебла селери
3 середніх моркви
1 ч.л. сухого чебрецю
сіль і мелений чорний перець за смаком
800 г томатів у власному соку
1 літр води або овочевого бульйону
150 г сухих макаронів (у мене супові колечка, можна брати і більші)

Цибулю, моркву і селеру нарізаємо кубиками.
Томатний овочевий суп
У каструлі на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо овочі та смажимо, помішуючи, до м'якості, близько 10 хвилин.

Додаємо чебрець, сіль і перець. Кладемо роздавлені томати разом з соком.
Томатний овочевий суп
Вливаємо воду. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Додаємо пасту і варимо до готовності, ще 8-10 хвилин.
При подачі за бажанням посипаємо зеленню.
Томатний овочевий суп
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти