Головне меню

Популярні рецепти

Суп з шинки з квасолею - рецепт з фото
Суп з шинки з квасолею
Суп з шинки з квасолею
Благодатний зараз час для супчиків - за вікном -15-20 за Цельсієм, хочеться погрітися. А варіння супу - це додатковий варіант для зігріву - поки він кипить-булькає на плиті, в кухні стає тепліше, хоч і не надовго. Тим не менш.
Я істота ледача, тому готувала цей суп з консервованої квасолі. Ви можете відварити її самостійно. Колір особливої ​​ролі не грає.

Інгредієнти на 8 порцій:

2 великих стебла селери
2 середніх моркви
2 середні цибулини
400 г шинки
2 літра курячого або м'ясного бульйону
1 ч.л. сухого розмарину
1 ч.л. сухого чебрецю
сіль за смаком
400 г консервованої квасолі (або 200 г сухої, замочити і відварити)
Селеру, цибулю і моркву рубаємо не дуже дрібно.
Суп з шинки з квасолею
Шинку нарізаємо кубиками.
Суп з шинки з квасолею
У каструлі на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо овочі та смажимо, помішуючи, близько 7-8 хвилин.

Додаємо чебрець і розмарин, смажимо, помішуючи, ще близько хвилини.
Кладемо в каструлю шинку і вливаємо бульйон. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь майже до мінімуму і варимо під кришкою до готовності овочів, близько 25 хвилин.

Квасолю промиваємо і кладемо в суп. Прогріваємо протягом 5 хвилин.
Перед подачею за бажанням посипаємо суп рубаною зеленню петрушки.
Суп з шинки з квасолею
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти