Головне меню

Популярні рецепти

Суп квасолевий домашній (Закарпатська кухня)

Суп квасолевий домашній (Закарпатська кухня)

Перебрану й промиту квасолю заливають холодною водою і за­лишають на 6—7 годин. Потім квасолю кладуть у каструлю, зали­вають водою і варять до готовності.

Промиту квашену капусту варять окремо до напівготовності.

Відварену капусту змішують з квасолею і варять ще 20 хвилин.

Окремо роблять заправку з сметани, молока і пшеничного борош­на, добре розмішують, з'єднують з супом, доводять до кипіння і за­правляють спеціями.

Витрати продуктів на одну порцію: квасоля 80 г, капуста квашена 142 г, сметана 60 г, молоко 60 г, борошно пшенич­не 12 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0,03 г, вода 350 г.




Схожі кулінарні рецепти