Головне меню

Популярні рецепти

Суп квасолевий з різанками (Закарпатська кухня)

Суп квасолевий з різанками (Закарпатська кухня)

Попередньо перебрану і замочену на 6—8 годин квасолю відва­рюють майже до готовності.

М'ясо яловичини або свинини, нарізане шматочками по 20—25 г обсмажують, заливають бульйоном або водою і тушкують майже до готовності. Потім до м'яса додають нарізані кубиками моркву, петрушку, цибулю, заправляють червоним молотим перцем, сіллю і тушкують до готовності. В кінці тушкування овочі та м'ясо з'єднують з вареною квасолею разом з відваром і додають чорний молотий пе­рець.

За 5 хвилин до закінчення варіння в киплячий суп повільно опускають різанки (домашню локшину) або домашні галушки, нарізані дрібними квадратиками, і доводять до готовності.

М'ясо та квасоля мають бути м'якими, а овочі — не розварени­ми.

Витрати продуктів на одну порцію: квасоля — 52 г, м'ясо яловичини 64 г або свиняче 53 г, смалець 10 г, морква 25 г, цибуля 19 г, петрушка (корінь) 7 г, перець червоний молотий 0.03 г, сіль 3 г, вода 450 г, різанки 32 г, перець чорний молотий 0,02 г.




Схожі кулінарні рецепти