Головне меню

Популярні рецепти

Суп закарпатський з яловичини (Закарпатська кухня)

Суп закарпатський з яловичини (Закарпатська кухня)

Підготовлену яловичину нарізають кусочками вагою 20—25 г, об­смажують, доливають трохи води і тушкують до напівготовності. Потім додають томат-насту та пасеровані моркву і цибулю.

Окремо варять квасолю та картоплю до напівготовності, з'єд­нують з м'ясом та пасерованими овочами і доводять до кипіння.

З підготовленого тіста чайною ложкою відокремлюють дрібні га­лушки, опускають у киплячий суп, солять і доводять до готовності.

Готовий суп заправляють товченим часником і зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 65 г, морква 13 г, цибуля 24 г, квасоля 33 г, картопля 89 г, смалець або жир кулінарний 8 г, томат-паста 8 г, сіль 3 г, часник І г, зелень пет­рушки 3 г, вода 400 г.




Схожі кулінарні рецепти