Головне меню

Популярні рецепти

Суп грибний по-ужгородськи (Закарпатська кухня)

Суп грибний по-ужгородськи (Закарпатська кухня)

У киплячий бульйон кладуть добре промиті і нарізані кубиками свіжі гриби і варять 35—40 хвилин. Далі додають картоплю, нарізану кубиками. Окремо пасерують цибулю, моркву, петрушку, кольрабі з томатом-пюре.

Наприкінці варіння суп з'єднують з пасерованими овочами, до­дають галушки з пшеничного борошна, нарізані дрібними квадрати­ками, заправляють спеціями і доводять до готовності.

Подаючи на стіл гарячий суп, посипають зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: гриби свіжі 28 г, картопля 57 г, морква 23 г, петрушка (корінь) 7 г, кольрабі 13 г, цибуля 24, жир 10 г, томат-пюре 3 г, сіль 5 г, перець чорний молотий 0,02 г, галушки 72 г, зелень петрушки 5 г, бульйон кістко­вий 325 г.




Схожі кулінарні рецепти