Головне меню

Популярні рецепти

Суп із свіжої капусти (Закарпатська кухня)

Суп із свіжої капусти (Закарпатська кухня)

Жирне свиняче м'ясо нарізають кубиками по 2—3 куски на пор­цію, трохи підсмажують з цибулею, нарізаною півкружальцями і томатом-пюре.

Підсмажене м'ясо заливають гарячою водою і варять майже до готовності. Потім додають нашатковану свіжу білоголовкову капусту.

Пшеничне борошно пасерують без жиру до світло-жовтого ко­льору, охолоджують, розводять сметаною, добре розмішують, щоб маса стала однорідною і цією масою заправляють киплячий суп. Після цього в суп додають сіль, товчений часник, зелень петрушки або селери і доводять до смаку.

Витрати продуктів на одну порцію: м'ясо свиняче 87 г, капуста білоголовкова 136 г, цибуля 24 г, томат-пюре 5 г, борошно 5 г, сметана 30 г, часник 2 г, сіль 3 г, зелень петрушки або селери 4 г, вода 400 г.




Схожі кулінарні рецепти