123************* Суп із свіжої капусти (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Суп із свіжої капусти (Закарпатська кухня)

Суп із свіжої капусти (Закарпатська кухня)

Жирне свиняче м'ясо нарізають кубиками по 2—3 куски на пор­цію, трохи підсмажують з цибулею, нарізаною півкружальцями і томатом-пюре.

Підсмажене м'ясо заливають гарячою водою і варять майже до готовності. Потім додають нашатковану свіжу білоголовкову капусту.

Пшеничне борошно пасерують без жиру до світло-жовтого ко­льору, охолоджують, розводять сметаною, добре розмішують, щоб маса стала однорідною і цією масою заправляють киплячий суп. Після цього в суп додають сіль, товчений часник, зелень петрушки або селери і доводять до смаку.

Витрати продуктів на одну порцію: м'ясо свиняче 87 г, капуста білоголовкова 136 г, цибуля 24 г, томат-пюре 5 г, борошно 5 г, сметана 30 г, часник 2 г, сіль 3 г, зелень петрушки або селери 4 г, вода 400 г.




Схожі кулінарні рецепти