Головне меню

Популярні рецепти

Суп по-домашньому (Закарпатська кухня)

Суп по-домашньому (Закарпатська кухня)

У киплячий бульйон кладуть копчену ковбасу, нарізану соломкою, додають пасеровані на смальці моркву, петрушку та цибулю і варять до готовності.

Перед закінченням варіння в суп кладуть консервований зелений горошок та різанки (домашню локшину), заправляють спеціями і варять ще 5—7 хвилин.

Подаючи на стіл, суп посипають зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: ковбаса копче­на 41 г, морква 20 г, петрушка (корінь) 11 г, цибуля 20 г, смалець 10 г, томат-паста 2 г, різанки 33 г, горошок зелений консервований 51 г, бульйон кістковий 325 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0,02 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти