Головне меню

Популярні рецепти

Суп з яйцем (Закарпатська кухня)

Суп з яйцем (Закарпатська кухня)

У каструлі пасерують на смальці борошно з дрібно нарізаною ци­булею до рум'яного кольору, додають червоний молотий солодкий перець, розводять бульйоном і добре розмішують. Потім у каструлю доливають води, залежно від того, скільки порцій готують.

Окремо готують заправку з сметани та борошна, з'єднують з супом і заправляють лимонним соком або оцтом.

В готовий суп вводять сирі, не розмішані яйця (мішечком) або готові варені обчищені яйця з розрахунку одне яйце на порцію, до­водять до кипіння і заправляють спеціями.

Витрати продуктів на одну порцію: борошно для пасеровки 15 г, цибуля 24 г, смалець 15 г, червоний молотий солодкий перець 0,02 г, борошно для заправки 10 г, сметана 20 г, яйце 1 шт., лимонний сік або оцет 5 г, сіль 3 г, перець чорний моло­тий 0,02 г, вода 400 г.




Схожі кулінарні рецепти