Головне меню

Популярні рецепти

Суп яєчний з ковбасою (Закарпатська кухня)

Суп яєчний з ковбасою (Закарпатська кухня)

Копчену ковбасу нарізають тонкими скибочками, злегка підсма­жують у розтопленому вершковому маслі, кладуть у киплячу воду і варять 5—7 хвилин. Потім суп заправляють сметаною, добре роз­мішаною з пшеничним борошном і солять.

Окремо збивають яйця і, постійно помішуючи, заливають в кип­лячий суп.

Подаючи на стіл, суп посипають дрібно нарізаною зеленню пет­рушки.

Витрати продуктів на одну порцію: ковбаса копче­на 41 г, масло вершкове 5 г, сметана 30 г, борошно пшеничне вищо­го сорту 5 г, сіль 3 г, яйця 1,5 шт., зелень петрушки 4 г, вода 450 г.




Схожі кулінарні рецепти