Головне меню

Популярні рецепти

Суп із зеленого гороху (Закарпатська кухня)

Суп із зеленого гороху (Закарпатська кухня)

Зелений горох лущать, промивають і варять у кістковому бульйо­ні до напівготовності. Потім додають пасеровані цибулю, моркву, пет­рушку (корінь) і солять. За 5—6 хвилин до закінчення варіння в суп кладуть підготовлені дрібні галушки, заправляють чорним пер­цем та лавровим листом.

Подаючи на стіл, суп посипають зеленню петрушки і кропу.

Витрати продуктів на одну порцію: горох зелений (лопатки) 64 г, цибуля 24 г, морква 38 г, петрушка (корінь) 22 г, жир 10 г, галушки 32 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0,02 г, лавро­вий лист 0.01 г, бульйон кістковий 450 г.




Схожі кулінарні рецепти