Головне меню

Популярні рецепти

Суп із потрухів та стручкової квасолі (Закарпатська кухня)

Суп із потрухів та стручкової квасолі (Закарпатська кухня)

Обчищені і добре промиті потрухи свійської птиці нарізають со­ломкою і трохи підсмажують, потім тушкують разом з цибулею та морквою, нарізаними кубиками, до напівготовності. Тушковані потру­хи заливають водою, доводять до кипіння і додають свіжу стручкову квасолю (лопатки), нарізані кусочками або консервовану.

Наприкінці варіння суп солять, заправляють пасеровкою з бо­рошна та сметани і на малому вогні доводять до готовності.

Подаючи на стіл, суп посипають дрібно нарізаною зеленню пет­рушки.

Витрати продуктів на одну порцію: потрухи свій­ської птиці 60 г, квасоля стручкова свіжа 100 г, або квасоля консерво­вана 100 г, цибуля 10 г, морква 24 г, жир 10 г, борошно 5 г, сметана 50 г, сіль 4 г, лавровий лист 0,01 г, вода 425 г.




Схожі кулінарні рецепти