Головне меню

Популярні рецепти

Юшка з квасолею і вермішеллю
Юшка з квасолею і вермішеллю

З кісток і м'яса варять бульйон. Зва­рене м'ясо ріжуть на порції, а бульйон проціджують і варять в ньому попе­редньо розмочену у воді квасолю. За 15—20 хв. до готовності квасолі в юшку кладуть нарізані соломкою, злегка підсма­жені цибулю, коріння моркви і петрушки, а також вермішель і варять до готовності.

Подаючи на стіл, юшку посипають зе­ленню петрушки.

На 1/4 склянки квасолі — 250 г яловичини або свинини, 100 г вермішелі, по 1 ко­реню моркви і петрушки, 1 цибулину, 2 ст. ложки вершкового масла, 1 лавровий лис­ток.




Схожі кулінарні рецепти