Головне меню

Популярні рецепти

Юшка мисливська

Юшка мисливська

Курячі потрухи очищають, добре промивають і варять до готовності. В каструлю з вареними потрухами кладуть промите пшоно, нарізану великими кубиками картоплю, злегка підсмажені на свинячому салі моркву, петрушку і цибулю, варять 10—15 хв., додають гіркий перець, лавровий лист, сіль і продовжують варити до готовності.

Розливаючи в тарілки, юшку поси­пають дрібно нарізаною зеленню петруш­ки та зеленою цибулею.

На 400 г потрухів — 600 г картоплі, по 1 коре­ню моркви і петрушки, 1 цибулину, 2 ст. ложки нарізаної зеленої цибулі, 1 ст. ложку дрібно посіче­ної петрушки, склянки пшона, 20 г сала, 4 горо­шини гіркого перцю, 2 лаврових листки.




Схожі кулінарні рецепти