Головне меню

Популярні рецепти

Юшка горохова з копченою грудинкою

Юшка горохова з копченою грудинкою

З кісток, що лишилися після готування другої страви, варять бульйон, в нього кладуть нарізану великими кубиками копчену грудинку, перебраний і промитий горох, варять до півготовності. Потім додають нарізану часточками картоплю, нарізане дрібними ку­биками і злегка підсмажене коріння моркви, петрушки і цибулю, лавровий лист, запашний перець, сіль і варять до готовності.

Подаючи на стіл, юшку посипають зеленню петрушки.

На 150 г копченої грудинки — 50 г картоплі, по 1 кореню моркви і петрушки, 1 цибулину, 1 склянку гороху, 1 ст. ложку вершкового масла, 2 горошини запашного перцю, 1 лавровий листок, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки.




Схожі кулінарні рецепти