Головне меню

Популярні рецепти

Юшка горохова з салом
Юшка горохова з салом

Горох перебирають, промивають і варять до півготовності. Потім кладуть обчищену, нарізану кубиками картоплю, кип'ятять, до­дають насічене дрібними кубиками і злегка підсмажене коріння петрушки, моркви і цибулю, лавровий лист, запашний перець, сіль і варять до готовності. Юшку заправляють злегка підсмаженим на на­різаному кубиками салі борошном і дають ще 3—5 хв. прокипіти.

Подаючи на стіл, юшку посипають зеленню петрушки.

На 200 г гороху — 500 г картоплі, по 2 корені моркви і петрушки, 1 цибулину, 50 г сала, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 2 горошини запашного перцю, 1 лавровий листок, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені петрушки.




Схожі кулінарні рецепти