Головне меню

Популярні рецепти

Юшка грибна з галушками

Юшка грибна з галушками

Гриби промивають і варять до готовності, відвар відціджують, а гриби дрібно шинкують.

Борошно просіюють, додають воду, яйця, сіль, замішують прісне тісто, розкачують його до товщини 1 см, розрізують на смужки шириною 2 см і нарізують з них галушки.

Обчищену картоплю нарізують часточками, кладуть в грибний буль­йон і варять 10—15 хв. Потім у відвар кладуть нарізане соломкою, злегка підсмажена коріння моркви, петрушки, пастернаку і цибулю, а також підготовлені гриби, галушки, лавровий лист, перець, сіль і варять все разом до готовності.

Подаючи на стіл, юшку посипають зеленню петрушки.

На 40 г сушених грибів — 1 склянку пшеничного борошна, 1 яйце, 2 ст. ложки вершкового масла, 600 г картоплі, по 1 кореню моркви, петрушки і пастернаку, 1 цибу­лину, 1 лавровий листок, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 2 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти