Головне меню

Популярні рецепти

Юшка картопляна з кабачками

Юшка картопляна з кабачками

З кісток варять бульйон і проціджують. У киплячий бульйон кладуть обчищену, нарізану часточками, картоплю, варять 3—5 хв, додають обчищені, нарізані кружальцями, кабачки й ще варять 5—10 хв. Після цього кладуть пасеровані, нарізані соломкою, цибулю, моркву й петрушку, нарізані часточками свіжі помідори, заправляють перцем, лавровим листом і варять 3—5 хв.

Подаючи на стіл, у тарілку з юшкою кладуть сметану й дрібно нарізану зелень петрушки або кропу.

На 700 г картоплі — 200 г кабачків, 200 г помідорів, 1 морквину, 1 цибулину, 1 петрушку, 3 ст. ложки вершкового масла, 4 ст. ложки сметани, 2 л бульйону, сіль, перець, лавровий лист, зелень—за смаком.




Схожі кулінарні рецепти