Головне меню

Популярні рецепти

Юшка картопляна з квасолею

Юшка картопляна з квасолею

Квасолю перебирають, миють, кладуть у холодну воду, дають закипіти й варять на малому вогні до готовності.

Моркву й петрушку обчищають, нарізують кубиками, а цибулю — кружальцями й пасерують на вершковому маслі. Картоплю обчищають, нарізують часточками, кладуть в овочевий відвар і варять 15—20 хв. Наприкінці варіння кладуть варену квасолю разом з відваром, пасеровані коріння, цибулю, заправляють перцем і лавровим листом.

Подаючи на стіл, юшку в тарілці посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки або кропу.

На 1/2 склянки квасолі — 5 картоплин, 2 цибулини, 2 морквини, 4 ст. ложки вершкового масла, 2 л води, сіль, перець — за смаком, лавровий лист, зелень.




Схожі кулінарні рецепти