Головне меню

Популярні рецепти

Юшка картопляна із зеленим горошком

Юшка картопляна із зеленим горошком

Моркву, петрушку й ріпчасту цибулю обчищають, нарізують дрібними кубиками й пасерують на вершковому маслі. В киплячу воду кладуть обчищену й нарізану кубиками картоплю, дають закипіти, додають промитий свіжий зелений горошок, пасеровані коріння й цибулю і варять 15 хв. Наприкінці варіння суп солять і, знявши з вогню, заправляють сумішшю молока або вершків з жовтками.

Подаючи на стіл, суп у тарілці посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки або кропу.

На 700 г картоплі — по 1 кореню моркви й петрушки, 2 цибулини, 1/2 склянки зеленого горошку, 4 ст. ложки вершкового масла, 2 жовтки, 1/2 склянки вершків або молока, сіль — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти