Головне меню

Популярні рецепти

Юшка картопляна з цвітною капустою

Юшка картопляна з цвітною капустою

Моркву, корінь петрушки і цибулю нарізують соломкою й пасерують з вершковим маслом. Обчищену картоплю нарізують часточками, а цвітну капусту розбирають на окремі суцвіття.

У киплячу воду кладуть підготовлену картоплю, варять 10 хв, додають капусту, пасеровані коріння, цибулю й варять 7—10 хв.

Подаючи на стіл, суп солять, додають збиті вершки або гаряче молоко й вимішують. У тарілку кладуть дрібно нарізану зелень петрушки й кропу.

На 500 г картоплі — по 1 морквині й петрушці, 2 цибулини, 1 невелику головку цвітної капусти, 1/2 склянки вершків або молока, 1 1/2 л води, сіль — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти