Головне меню

Популярні рецепти

Юшка з квасолею й вермішеллю

Юшка з квасолею й вермішеллю

Спочатку варять м'ясо з кістками до готовності. Потім м'ясо виймають і ріжуть на порції, а бульйон проціджують.

Квасолю після замочування в холодній воді кладуть у проціджений киплячий бульйон і варять. За 10— 15 хв до кінця варіння кладуть вермішель, а за 7—10 хв — пасеровані на вершковому маслі, нарізані соломкою, моркву, петрушку, цибулю, солять і заправляють лавровим листом.

Подаючи на стіл, юшку в тарілці посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

На 3/4 склянки квасолі — 250 г свинини і яловичини, 100 г вермішелі, 1 цибулину, по 1 кореню моркви й петрушки, 3 ст. ложки вершкового масла, 2 л води, сіль — за смаком, лавровий лист, зелень.




Схожі кулінарні рецепти