Головне меню

Популярні рецепти

Юшка горохова з салом

Юшка горохова з салом

Перебраний і промитий горох варять до напівготовності, кладуть обчищену нарізану кубиками картоплю й варять 7—10 хв. Моркву й петрушку нарізують дрібними кубиками, цибулю січуть і все пасерують на салі, нарізаному кубиками. Наприкінці пасерування додають борошно й пасерують ще кілька хвилин. Ці овочі розводять гороховим відваром, додають у юшку і варять 10 хв. Наприкінці варіння кладуть сіль, перець, лавровий лист.

Подаючи на стіл, юшку в тарілці посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

На 200 г гороху — 500 г картоплі, по 2 корені моркви й петрушки, 1 цибулину, 50 г сала, 1/2 ст. ложки борошна, сіль, перець — за смаком, лавровий лист, 2 л горохового відвару.




Схожі кулінарні рецепти