Головне меню

Популярні рецепти

Юшка мисливська

Юшка мисливська

Добре очищені й промиті курячі потрухи варять до готовності, кладуть промите пшоно, нарізану великими кубиками картоплю, моркву, петрушку й цибулю, нарізані дрібними кубиками й пасеровані на свинячому салі, й варять 10—15 хв. Після цього юшку заправляють перцем, лавровим листом, солять і варять до готовності.

Подаючи на стіл, у тарілку з юшкою кладуть дрібно нарізану зелень петрушки й зелену цибулю.

На 500 г потрухів — 600 г картоплі, по 1 кореню моркви й петрушки, 1 цибулину, 1/2 склянки пшона, 25 г сала, 2 л води, сіль, перець — за смаком, лавровий лист, зелень.




Схожі кулінарні рецепти