Головне меню

Популярні рецепти

Юшка картопляна з м'ясом

Юшка картопляна з м'ясом

Моркву, петрушку й селеру обчищають, нарізують брусочками, а цибулю — соломкою й пасерують на вершковому маслі. У киплячий м'ясний бульйон кладуть нарізану часточками картоплю, варять 10 хв, додають пасеровані овочі, перець, лавровий лист, солять і варять 5—7 хв.

Подаючи на стіл, у тарілку з юшкою кладуть кусок вареного м'яса й дрібно нарізану зелень.

На 500 г м'яса — 1 кг картоплі, по 1 кореню моркви, петрушки й селери, 1 цибулину, 1 ст. ложку томату-пюре, 2 ст. ложки вершкового масла, 2 л води, сіль, перець — за смаком, лавровий лист і зелень.




Схожі кулінарні рецепти