Головне меню

Популярні рецепти

Юшка селянська

Юшка селянська

З м'яса і кісток варять бульйон. Обчищені й нарізані кружальцями моркву, петрушку, селеру й цибулю пасерують на свинячому салі. У. киплячий проціджений бульйон кладуть капусту, нарізану квадратиками, доводять до кипіння, додаючи нарізану часточками картоплю, і варять 10— 15 хв. Після цього додають пасеровані овочі, нарізані часточками помідори, перець, сіль, лавровий лист і варять ще 5—7 хв.

Подаючи на стіл, юшку заправляють сметаною.

На 500 г м'яса — 1/4 головки свіжої капусти, 6 картоплин, 2 морквини, 1 корінь петрушки, 1/3 кореня селери, 1 цибулину, 3 помідори, 1 ст. ложку свинячого сала, 4 ст. ложки сметани, 2 л води, сіль, перець — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти