Головне меню

Популярні рецепти

Юшка з риби

Юшка з риби

Судак і дрібну рибу (йоржі, окуні тощо) очищають, промивають і зрізують м'якоть з кісток. Кістки заливають 2 л холодної води й варять 1 год. У киплячий бульйон кладуть обчищену, дрібно нарізану цибулю, перець, сіль і продовжують варити ще 30 хв. Потім бульйон проціджують, кладуть у нього обчищену й нарізану часточками картоплю, доводять до кипіння, кладуть рибу (м'я- коть) і варять до готовності. Наприкінці варіння кладуть лавровий лист.

Подаючи на стіл, юшку в тарілці посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

На 500 г судака або іншої великої риби — 500 г дрібної риби, 500 г картоплі, 1 цибулину, 2 л води, сіль, перець— за смаком, 1 лавровий листок, 1—2 ст. ложки зелені.




Схожі кулінарні рецепти