Головне меню

Популярні рецепти

Юшка по-хустськи (Закарпатська кухня)

Юшка по-хустськи (Закарпатська кухня)

У киплячий кістковий бульйон кладуть промиту квашену ка­пусту та промитий рис. Тим часом готують пасеровку з цибулі, морк­ви та томату-пюре. Коли пасеровані овочі майже готові, їх переси­пають у киплячу юшку і варять до готовності. Наприкінці варіння юшку заправляють сметаною.

Подаючи на стіл, у гарячу юшку кладуть невеликий кусок варе­ної свинини і посипають зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: бульйон кіст­ковий 450 г, капуста квашена 142 г, рис 15 г, морква 24 г, цибуля 23 г, томат-пюре 15 г, жир 10 г, сметана 20 г, сіль 3 г, зелень петруш­ки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти