Головне меню

Популярні рецепти

Юшка горохова (Закарпатська кухня)

Юшка горохова (Закарпатська кухня)

Попередньо замочений горох і копчену грудинку, нарізану дріб­ними кубиками, варять в кістковому бульйоні протягом години. По­тім додають нарізану кубиками картоплю і варять ще 20—25 хв.

За 3—5 хв. до кінця варіння кладуть пасеровані цибулю, моркву та петрушку, солять, заправляють чорним молотим перцем і лавровим листом.

Витрати продуктів на одну порцію: горох 50 г, гру­динка копчена 42 г, картопля 130 г, цибуля 22 г, морква 25 г, петрушка (корінь) 12 г, жир кулінарний або смалець 13 г, сіль 3 г, перець чор­ний молотий 0,02 г, бульйон кістковий 350 г.




Схожі кулінарні рецепти