Головне меню

Популярні рецепти

Юшка з свіжих грибів (Закарпатська кухня)

Юшка з свіжих грибів (Закарпатська кухня)

Свіжі гриби обчищають, нарізають невеликими кусками, проми­вають і ошпарюють окропом. Підготовлені гриби варять у підсоленій воді до готовності.

З сметани та борошна готують заправку, яку в кінці варіння за­ливають у каструлю з грибами, солять і дають ще раз прокипіти.

Готову юшку подають на стіл гарячою і посипають дрібно нарі­заною зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: гриби свіжі 100 г, сметана 50 г, борошно 12 г, сіль 3 г, зелень петрушки 4 г, во­да 500 г.




Схожі кулінарні рецепти