Головне меню

Популярні рецепти

Юшка часникова (Закарпатська кухня)

Юшка часникова (Закарпатська кухня)

Копчене сало нарізають дрібними кубиками, підсмажують до на­півготовності, додають дрібно нарізану цибулю і обсмажують до ру­м'яного кольору. До смаженого сала з цибулею додають розтертий часник, злегка підсмажують і заливають кістковим бульйоном, дають прокипіти.

Потім бульйон охолоджують до 70 °С, вводять збиті яйця, заправляють сіллю та чорним молотим перцем і дають прокипіти.

З підсушеного білого хліба, нарізаного кубиками, готують грінки. Для цього нарізані кубики з хліба змочують у збитих яйцях, збриз­кують розтопленим вершковим маслом і обсмажують у духовці.

Подаючи на стіл, у тарілку кладуть грінки і заливають гарячою юшкою.

Витрати продуктів на одну порцію: сало копчене 30 г, цибуля 15 г, часник 5 г, яйце 1 шт., сіль 3 г, перець чорний молотий 0,03 г, бульйон кістковий 400 г, хліб білий 36 г, масло верш­кове 15 г.




Схожі кулінарні рецепти